Adriaanse van der Weel advocaten

Netherlands

Over Adriaanse van der Weel advocaten

WIE WE ZIJN

Adriaanse van der Weel Advocaten is met zo'n 25 advocaten en drie vestigingen een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland. Wij zijn niet alleen één van de grootste kantoren, maar ook één van de oudste: wij bestaan inmiddels 115 jaar!

 

WAT WE DOEN

Vanuit een klantgerichte benadering leveren wij juridische diensten op een hoog niveau. Wij richten ons daarbij op klanten die prijs stellen op een goede en effectieve dienstverlening: wij zijn betrokken en toegankelijk.

 

Onze advocaten staan midden in het (bedrijfs)leven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Met onze brede vakkennis, ervaring én door ons te blijven ontwikkelen in onze specialismes, kunnen wij u op een groot aantal praktijkgebieden bedienen. Wij kunnen u in juridische procedures bijstaan en bieden u tevens een oplossing nog vóórdat een probleem ontstaat.

 

WAARMEE WE ONS ONDERSCHEIDEN

Wat Adriaanse van der Weel onderscheidt in de wereld van de juridische dienstverlening, is (persoonlijke) kwaliteit en optimale dienstverlening. Bij onze aanpak staan de klant en zijn belangen voorop. Onze advocaten hebben een hoog serviceniveau, zijn praktisch en doelgericht. Dit alles vanuit een achtergrond van actuele juridische kennis.

 

Wij hechten bovendien aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met onze klanten. Daarom hebt u altijd een vaste contactpersoon binnen ons kantoor. Hij of zij zet alle nodige expertise binnen het kantoor in om uw zaak optimaal te behartigen.  

 

VOOR WIE WE WERKEN

Onder onze klanten bevinden zich onder andere (middel)grote ondernemingen, gemeenten, (semi)overheden, (zorg)instellingen, verzekeraars, (bouw)bedrijven, bedrijven uit de visserijsector, transportondernemingen, maritieme bedrijven en particulieren.

WERKEN BIJ AVDW?

Uitzicht

Op welke vestiging je ook zit bij Adriaanse van der Weel, je hebt altijd een fantastisch uitzicht. Maar zicht op een interessante en uitdagende carrière is natuurlijk veel belangrijker. Bij ons heb je het allebei. En dat is mooi meegenomen, nietwaar?

                                                                   

Regio of Randstad?

Qua wonen en leven zijn de verschillen groot. Maar wat consistent is zijn de wetten, de regels, de zaken en de cliënten. Onze cliënten concentreren zich niet in één bepaald gebied. Waarom zouden wij dat dan wel doen? Vind je het leuk om in een bruisende stad te werken of wil je liever na je werk in alle rust een strandwandeling maken? Wij bieden jou die keuze!

ZEELAND

Een keuze voor één van onze vestigingen in Zeeland betekent kiezen voor een leven zonder files. Een leven met ruimte om te wonen en te recreëren, een leven met een goede balans tussen werk en privé. En je kunt jezelf een woning permitteren die in de randstad alleen voor leden van de maatschap lijkt weggelegd.  
 

 

ROTTERDAM

Een keuze voor onze vestiging in Rotterdam betekent kiezen voor een bruisende stad en een no-nonsense mentaliteit. Op de 15e verdieping van het Beurs-World Trade Center zit je nog redelijk rustig en kun je genieten van een fenomenaal uitzicht. Stap je buiten, dan kun je je direct onderdompelen in de hectiek van het stadsleven.

Voor meer informatie?

Bel  +31 (0)118 65 60 03 (direct) Of email:  gpblok@avdw.nl

 

Gery Blok-Molenaar is sinds 2001 werkzaam als manager P&O bij Adriaanse van der Weel en bekleedde daarvoor diverse andere functies binnen en buiten de organisatie. In haar functie is ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het personeelsbeleid, waaronder werving en selectie, arbeidsvoorwaarden en -contracten. 

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !