Schenkeveld Advocaten

Netherlands

Over Schenkeveld Advocaten

STERK IN UW RECHT SINDS 1908

De geschiedenis van ons kantoor begint in 1908 aan de Oudegracht met de oprichting van advocatenkantoor Sluis door Mr. D. Sluis. Later kwam Mr. A. Schenkeveld er bij en werd het Schenkeveld & Sluis. Het kantoor verhuist tweemaal, eerst in 1970 naar het Landbouwhuis. Vervolgens in 1990 naar de Paardenmarkt, waar het kantoor nu nog steeds gevestigd is.

 

In 2000 fuseert kantoor met Loomans & Muntjewerff en komt er een vestiging in Hoorn bij. Vanaf 2005 gaan wij verder onder de naam Schenkeveld Advocaten. In februari 2014 wordt er een derde vestiging in Amsterdam geopend.

Met meer dan 20 advocaten op verschillende rechtsgebieden werken wij samen om particulieren en ondernemers juridisch te ondersteunen. Ook overheidsinstanties en maatschappelijke instellingen kunnen goed bij ons terecht. Al meer dan honderd jaar behalen wij veel successen. Wij nemen de tijd om ons echt te verdiepen in onze klanten en blijven constant op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Wij zitten er dus bovenop en lichten u altijd zo duidelijk mogelijk in. Wij zijn trots op wat wij doen en houden onze goede naam hoog.

 

Schenkeveld Advocaten is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van verschillende advocatenkantoren.

2 vacatures bij Schenkeveld Advocaten