ACP Politie Vakbond

Netherlands

Over ACP Politie Vakbond

De ACP is dé politievakbond voor de belangen van politiemensen. Een netwerk van actieve en gepensioneerde (politie)professionals, verbonden in een vereniging en met een gezamenlijk doel: (pro)actief opkomen voor de persoonlijke en gezamenlijke belangen van politiecollega’s en bijdragen aan een gezond en veilig politievak..

Met en voor elkaar delen wij de passie voor het politievak en het verlangen bij te dragen aan een veilig(er) Nederland. Het politievak is een mooi en bijzonder vak, maar zeker ook een zwaar en risicovol vak. Het vraagt om weerbaarheid, saamhorigheid en lef. Eigenschappen die zichtbaar worden in de manier waarop wij samen de belangen van politiemensen behartigen en met elkaar omgaan.

Naast elkaar staan en het gesprek stimuleren, maar als het nodig is samen de beuk erin. Politiemensen, hun vak en hun ambities zijn bij ons in goede handen. Door samen de handen ineen te slaan en een krachtige stem in de sector te vormen. Daarbij staat een daadkrachtige, persoonlijke en respectvolle benadering van iedereen waarvoor en met wie wij samenwerken aan een veilig(er) Nederland voorop.

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !