Team Advocaten

Netherlands

Over Team Advocaten

TEAM Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat een snelle groei heeft doorgemaakt en dat landelijk opereert. Onze advocaten zijn zonder uitzondering ervaren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het adviseren en procederen voor een verscheidenheid aan cliënten. Onze advocaten staan zowel ondernemingen, non-profit organisaties als particulieren terzijde. Gedrevenheid, betrouwbaarheid en no nonsense kenmerken onze aanpak. Wij zijn, indien noodzakelijk, ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Op momenten wanneer u dat uitkomt.

Wij hebben ons gespecialiseerd op de volgende gebieden: ondernemingsrecht, contractenrecht, fusies en overnames, ontslag en arbeidsrecht (ook ambtenaren), vastgoedrecht, bouwrecht, huurrecht, franchise, consumentenrecht en personen en familierecht (echtscheiding, erfrecht). Ook kunnen onze advocaten u bijstaan op het terrein van intellectueel eigendomsrecht.

Onze advocaten verzorgen daarnaast scholing (in huis) en/of zijn als docent werkzaam voor de beroepsopleiding voor advocaten. Als waarborg voor de te leveren kwaliteit heeft ons kantoor erkende keurmerken verkregen.

1 vacature bij Team Advocaten