Turnaround Advocaten B.V.

Netherlands

Over Turnaround Advocaten B.V.

WAAROM

Bij Turnaround Advocaten geven we onze eigen draai aan zaken. Het goed organiseren van uw juridische huishouding is volgens ons essentieel om als ondernemer succesvol te zijn. En om ook in moeilijkere tijden het hoofd boven water te houden. Dit gegeven inspireert ons bij het helpen van bedrijven en ondernemers. Op vele vlakken. Van het begeleiden van een overname tot het voeren van een procedure.

Met het juiste juridische advies en de steun van iemand die achter u staat, zorgen wij ervoor dat u zich kunt focussen op het ondernemen. Wij nemen uw juridische zorgen weg. En als sparringpartner denken we met u mee. Vanuit deze drive en de kennis en ervaring van onze advocaten, curatoren en bewindvoerder, helpen wij ook u om het beste uit uzelf en uit uw bedrijf te halen.

HOE TOEGANKELIJK 

Bij ons geen duur kantoor en moeilijke woorden. We kennen het juridisch vakjargon als onze broekzak, maar vertalen dit voor u naar begrijpelijke taal. U mag van ons transparante en laagdrempelige communicatie verwachten om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Dat moet ook, want wij begrijpen dat uw situatie al lastig genoeg is. U bent juist op zoek naar iemand die u kunt vertrouwen en die u ontzorgt. Iemand die altijd achter u staat.

HET BESTE RESULTAAT VOOR U

Niet alleen uw juridische kwestie, maar ook u staat bij ons voorop. Als vakidioten zullen we achter de schermen alle kleine lettertjes en mazen in de wet uitpluizen. Maar daar vallen we u verder niet mee lastig.

In gewonemensentaal krijgt u vooraf altijd kort en bondig uitgelegd hoe we u gaan bijstaan en wat de kansen en risico’s zijn in uw zaak.

SNEL, ACCURAAT EN BETAALBAAR

We begrijpen dat uw situatie vraagt om een scherpe prijs. Door onze manier van werken en de bundeling van expertise en ervaring op meerdere rechtsgebieden, kunnen we uw juridische kwestie snel, accuraat en efficiënt aanpakken. En kunnen we functioneren als een volwaardige sparringpartner. 

Nadat we de kansen en risico’s in kaart hebben gebracht, mag u van ons een duidelijk overzicht van de kosten verwachten. Dat is het vertrekpunt voor onze samenwerking.

WAT

In 2009 startte Jaap van der Meer met Floris Dix en Suzan Winkels-Koerselman Turnaround Advocaten. Zij wilden hun jarenlange kennis en ervaring als advocaat en curator inzetten om (MKB)bedrijven en ondernemers te helpen met juridische vraagstukken.

Turnaround Advocaten helpt u dus niet alleen in moeilijkheden, maar adviseert u als ondernemer bij voorkeur om problemen te voorkomen en een succesvolle koers te (blijven) varen. We nemen alle juridische aspecten daarbij in ogenschouw en daar blijft het niet bij. Want juridische beslissingen zijn onlosmakelijk verbonden met bijvoorbeeld het economisch en fiscaal beleid. Wij denken met u als ondernemer mee. Daarbij zetten we onze expertise van het faillissementsrecht en ondernemingsrecht op een succesvolle en toegankelijke manier in. Zo staan wij achter U.

Onze merkbelofte WIJ STAAN ACHTER U!

Hoe we dit waar maken leggen we hieronder graag verder uit.

 

  • Resultaatgericht
  • Toegankelijk
  • Mensgericht
  • Vertrouwd
  • Vernieuwend
  • Efficiënt

1 vacature bij Turnaround Advocaten B.V.