Corendon

Netherlands

Over Corendon

Corendon

WELKOM IN DE VAKANTIEWERELD VAN CORENDON

Corendon

Altijd de beste vakantiedeals! Zo luidt een van onze slogans en dat is niet voor niets. Het is de leidraad in alles wat we doen. Vanuit onze touroperator, airline en hotelketen bieden we onze gasten de beste zonvakanties tegen de aantrekkelijkste prijzen. We ontzorgen ze; of het nu om gezinnen met (jonge) kinderen gaat, singles, stelletjes die rust en romantiek zoeken of jongeren die feesten op de hotspots van onze vakantiebestemmingen. We zijn een sterk merk met een no-nonsense karakter. Net als de Korund edelsteen waar we ooit naar vernoemd zijn. Bijna zo sterk als de diamant, maar minder duur en daardoor voor iedereen bereikbaar.

Naar de zon met Corendon

Wij verzorgen elk jaar de vakanties van vele Nederlandse en Belgische passagiers naar tientallen bestemmingen binnen en buiten Europa. Onze missie is om jou en je reisgezelschap op al onze bestemmingen de beste reiservaring te bieden tegen de scherpste prijs.

Vernieuwende concepten

Corendon is een van de grootste trendsetters in reizen in Nederland en België. In 2000 begonnen als Turkije-specialist en in minder dan 20 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende, zeer succesvolle touroperator als het gaat om vele populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast hebben we eigen hotels en een eigen luchtvaartmaatschappij tot onze beschikking.

Scherp geprijsd aanbod

De beste vakantiedeals kunnen wij bieden door onze sterke positie in de markt en grote ervaring in het inkopen van accommodaties. In combinatie met een scherpe prijsstelling, ons no-nonsense karakter en lage overheadkosten, zorgt dit voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, of het nu gaat om pakketreizen of onze eigen hotels.

Voor elke doelgroep een passende vakantie

Corendon is een innovatieve onderneming met meerdere merken. Zo kunnen we elke klant een passende vakantie bieden. Stip Reizen is gespecialiseerd in cruises, Formule 1-reizen, autovakanties en rondreizen. Karin's Choice biedt kleinschalige sfeervolle accommodaties op rustige plekjes in Europa. GOfun organiseert de vetste partyvakanties op populaire strandbestemmingen zoals Mallorca, Chersonissos en Albufeira. En tot slot: muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens onze Corendon Artiestenreizen.

CORENDON AIRLINES

Sinds 2011 heeft Corendon een Nederlandse luchtvaartmaatschappij; Corendon Dutch Airlines (CND). De luchtvaartmaatschappij beschikt over twee vliegtuigen van het type Boeing 737-800 met 189 stoelen. Jaarlijks vliegen we naar meer dan vijftig bestemmingen. De thuishaven is Amsterdam Airport Schiphol, maar we vliegen ook vanaf kleinere Nederlandse luchthavens zoals Maastricht, Rotterdam, Groningen en Eindhoven. Je kunt in het vliegtuig pinnen en via het inflight entertainment systeem onder andere de krant lezen, je favoriete films kijken en interessante interviews lezen. In Turkije heeft Corendon ook een eigen airline; Corendon Airlines International (CAI), opgericht in 2005. Vanuit Malta vliegt Corendon onder de naam Corendon Airlines Europe (CXI).

Cabinebemanning

Corendon besteedt veel aandacht aan de selectie en training van de cabinebemanning. Een team van betrokken pursers, cabin attendants, captains en first officers staat voor je klaar. Tijdens de vlucht zorgen cockpit- en cabinebemanning ervoor dat je zo comfortabel en prettig mogelijk op je vakantiebestemming aankomt. Zij voorzien je van alle nuttige informatie, serveren een maaltijd, drankje of snack, maar zijn vooral getraind voor jouw veiligheid.

Buy on board concept

Tijdens je vlucht met Corendon kun je gebruikmaken van de buy on board service. De cabinebemanning serveert (tegen betaling) tijdens de vlucht lekkere broodjes, warme maaltijden en snacks. De broodjes kroket zijn nog altijd onze bestseller.

CORENDON HOTELS & RESORTS

De hotelportfolio van Corendon Hotels & Resorts bestaat momenteel uit elf hotels. Op Curaçao zijn we de trotse eigenaar van het Corendon Mangrove Beach Resort en het Livingstone Jan Thiel Beach Resort. Op Ibiza staat ons viersterren All Inclusive Marble Stella Maris Resort. Ook in Turkije bieden we vijf All Inclusive resorts aan, in de populairste badplaatsen langs de Turkse kust. In Amsterdam en omgeving vind je ons Corendon Village Hotel, het Corendon City Hotel en The College Hotel.

DUURZAAM TOERISME & DE CORENDON FOUNDATION

Wij dragen de wereld een warm hart toe en voelen ons medeverantwoordelijk voor de duurzame ontwikkeling van de vakantiebestemmingen. We zetten ons in voor vakanties met respect voor mens, dier en natuur, zodat de prachtige vakantiebestemmingen die we nu aanbieden over dertig jaar nog even prachtig zijn. Wat doen we concreet? Een aantal voorbeelden:

  • We verduurzamen ons product op de bestemming:
    • Als Touroperator zijn we Travelife Partner; het door de ANVR erkende duurzaamheidslabel;
    • Onze eigen hotels beschikken over het Green Key duurzaamheidslabel;
    • Alle excursies en activiteiten op de vakantiebestemmingen voldoen aan de duurzaamheidsrichtlijnen zoals omschreven in het ANVR protocol.
  • Door effectieve interne en externe communicatie creëren we bewustwording voor duurzaamheid bij stakeholders, medewerkers en klanten.
  • We geven onze collega’s een leerzame en gezonde werkplek, met aandacht voor verduurzaming van de huisvesting.
  • We leveren een bijdrage aan milieu, cultuur en samenleving vanuit de Corendon Foundation door het financieel ondersteunen van diverse projecten en goede doelen, in binnen- en buitenland.

CORENDON WINNAAR VAN DIVERSE AWARDS

Corendon heeft in de afgelopen jaren diverse nominaties en awards in ontvangst mogen nemen. De grote inzet en innovatieve ideeën van de medewerkers werd vele malen gewaardeerd door talloze vakantiegangers en diverse vakjuryleden. Hieronder vallen diverse Zoover awards en Thuiswinkel awards.

www.corendon.nl

3 vacatures bij Corendon