Van Uitert & Quist Advocaten

Netherlands

Over Van Uitert & Quist Advocaten

Over Van Uitert & Quist Advocaten

Van Uitert & Quist Advocaten is een specialistenkantoor dat is gevestigd in een statig pand aan de Grotestraat in Waalwijk. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Handelsrecht/ondernemingsrecht/Incasso’s ;
  • Personen- en familierecht en Erfrecht;
  • Arbeidsrecht;
  • Jeugdrecht;
  • Strafrecht

Gelet op bovenstaande rechtsgebieden, staan wij zowel particulieren als ondernemingen bij (veelal MKB) en streven wij er elke dag weer naar om het maximale resultaat voor onze cliënten te behalen.

In een goede werkrelatie tussen een advocaat en een cliënt is communicatie essentieel. Wij houden van duidelijke communicatie, waarbij we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen en daarbij volledig transparant zijn. Het spreekt voor zich dat we dit steeds doen door kwalitatief uitstekende dienstverlening.

De advocaten van Van Uitert & Quist Advocaten zijn goed bereikbaar en komen hun afspraken na. De tijden dat een cliënt pas dagen later wordt teruggebeld en slechts de secretaresse van zijn/haar advocaat te spreken krijgt zijn verleden tijd wanneer een cliënt zijn/ haar dossier bij ons neerlegt. Indien een dossier hierom vraagt, komen onze advocaten direct in actie zonder daarbij over een 9 tot 5 mentaliteit te beschikken. 

Van Uitert & Quist Advocaten geeft vooraf - indien mogelijk - een heldere raming van de te verwachten kosten, waarbij dossierbehandeling op uurtarief, maar ook op basis van een fixed price tot de mogelijkheden behoort. Van Uitert & Quist Advocaten hanteert in tegenstelling tot veel andere advocatenkantoren geen kantoorkosten. Van Uitert & Quist Advocaten heeft een cliëntenportaal laten ontwikkelen omdat wij het belangrijk vinden dat onze cliënten altijd toegang tot hun dossier hebben.

De advocaten van Van Uitert & Quist Advocaten zijn allen specialisten binnen hun eigen rechtsgebied en maken van het zoveel mogelijk ontzorgen van hun cliënten hun core business.

Contact: 

Grotestraat 308
5142 CC Waalwijk

T 0416-283292
post@vanuitertquist.nl
www.vanuitertquist.nl  

2 vacatures bij Van Uitert & Quist Advocaten