Dynamiet - De registratie specialist

Netherlands

Over Dynamiet - De registratie specialist

Dynamiet Nederland staat bekend als de juridische dienstverlener die is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen consumenten en kredietverstrekkers. Op 1 januari 2012 zijn wij opgericht met als doel consumenten te helpen door BKR-registraties verantwoord te laten verwijderen. We kaarten misstanden aan, bemiddelen en starten juridische procedures. Zo helpen wij mensen uit moeilijke situaties. Na gebruikmaking van onze dienstverlening kunnen mensen vaak weer verder werken aan hun toekomst.
 

Wij lichtten kredietdossiers van consumenten door op procedurele fouten – wij zien heel veel slordigheden bij banken – en brengen met een beroep op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) het persoonlijke verhaal van onze cliënten onder de aandacht bij kredietverstrekkers en dwingen ze tot het maken van een belangenafweging. Ons doel is het aanpassen of verwijderen van oude aantekeningen uit het BKR-register. De ervaring leert dat met de juiste expertise zelfs de zwaarste coderingen succesvol te betwisten zijn. Daarbij werken wij volgens de Nederlandse en Europese wetgeving en dwingen wij verwijdering van registraties af bij verschillende kredietverstrekkers.

We blijven klant- en servicegericht werken

Wij onderscheiden ons door onze toewijding, expertise en ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van banken en kredietverstrekkers. Hierdoor verwijderen wij dagelijks terechte en onterechte BKR-registraties. Inmiddels hebben wij duizenden mensen negatieve BKR-registraties succesvol uit de brand geholpen. Dat doen wij op een commerciële basis, maar evengoed vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid.

1 vacature bij Dynamiet - De registratie specialist