WVO Advocaten

Contact: Dhr. Pascal Willems

Hoofdweg 72
Loenen
Gelderland
7371 AK
Netherlands

Tel: 055-5066650

E-mail: pwillems@wvo-advocaten.nl

Over WVO Advocaten

WVO Advocaten is een informeel, gespecialiseerd, advocatenkantoor, gevestigd in Kasteel Ter Horst in Loenen (Gld) (gemeente Apeldoorn) en bestaan uit een team van acht ambitieuze en ondernemende advocaten, ondersteund door een uitstekend secretariaat.

Onze klanten zijn grotendeels ondernemingen en ondernemers, van klein tot beursgenoteerde multinationals, verspreid door het hele land. We richten ons voornamelijk op het arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, sociaal zekerheidsrecht (WIA/ZW), gezondheidsrecht, tuchtrecht, medezeggenschapsrecht en privacyrecht. Daarnaast zijn we één van de toonaangevende kantoren op het gebied van ziekte, verzuim en arbodienstverlening, waarbij we veel samenwerken met arbodiensten, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere arbodienstverleners.

Naast ons werk als advocaten vinden we het ook leuk om onze kennis te delen met onze collega’s en klanten, bijvoorbeeld tijdens events die we organiseren. Onze advocaten zijn veelgevraagde docenten bij diverse opleidingen en tevens (co)auteurs van een aantal bekende uitgaven, zoals de Praktijkgidsen Arbeidsrecht, Arbeidsomstandigheden, Sociale Zekerheid en de Praktijkgids Ziekte en re-integratie.

1 vacature bij WVO Advocaten