Van Poppel Croonen Advocaten

Netherlands

Over Van Poppel Croonen Advocaten

Van Poppel Croonen Advocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor, opgericht in 2010, met inmiddels 15 collega’s. Wij staan voor eenvoud en duidelijkheid. Deze filosofie houdt in dat wij streven naar professionele en hoogstaande juridische dienstverlening, die kort, duidelijk en doelgericht wordt gepresenteerd. Wij bieden een snelle, duidelijke en (kosten)efficiënte ondersteuning.

Wij richten ons op een brede cliëntenkring: kleine en grote ondernemingen, particulieren, bedrijfsjuristen en vrije beroepsbeoefenaars. Wij zijn als kantoor ook actief voor buitenlandse cliënten. Wij houden ons bezig met advisering, contracten opstellen en redigeren, onderhandelingen en het voeren van procedures.

Bij Van Poppel Croonen Advocaten werk je in teamverband, voor de lol en om te sparren. Onze visie is modern, ambitieus en op groei gericht (voor jou persoonlijk en als kantoor). Dit doen we aan de hand van ons motto: when it gets complicated, it gets interesting. Wij werken met passie en plezier. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten.
Bekijk onze vacatures om een beeld te krijgen van onze visie en wat wij zoeken!

Meer lezen over Van Poppel Croonen Advocaten, wat wij precies doen of over het team? Neem een kijkje op www.vpca.nl
 

Kantoor:

Van Poppel Croonen Advocaten
Ramstraat 31-33
3581 HD Utrecht

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !