Auxilium Adviesgroep

Contact: Jaco Hoksbergen

Philipsstraat 3
Leusden
Utrecht
3833 LC
Netherlands

Tel: 033-433 72 17

E-mail: j.hoksbergen@auxiliumadviesgroep.nl

Over Auxilium Adviesgroep

Accountants kunnen op ons rekenen!
Auxilium Adviesgroep is in 2006 opgericht. Inmiddels zijn wij uitgegroeid naar een mooi bedrijf met 25 mensen. Wij helpen dagelijks bijna 400 (mkb) accountantskantoren die door heel Nederland zijn gevestigd, waarbij persoonlijke benadering onze kracht is. Auxilium is een platte organisatie en kent een open deuren mentaliteit. We zijn mensgericht, betrokken en proberen het beste uit elkaar te halen. Teamworkers dus! Wij houden van korte lijntjes, persoonlijk contact, een no-nonsense mentaliteit en een praktijkgerichte aanpak. ​Kernwaarden waar wij aan hechten zijn: klantgerichtheid, ondernemerschap, eigen verantwoordelijkheid en een praktijkgerichte instelling. Wij houden niet van verborgen agenda’s of kleine lettertjes. Daarom bieden wij accountantskantoren een transparant totaalpakket aan met een dito prijs. 

Auxilium Juridisch Advies
Vanuit onze juridisch afdeling verlenen wij als bedrijfsadviseur en juridisch klankbord ondersteuning  aan aangesloten accountantskantoren van Auxilium Adviesgroep en hun klanten (veelal MKB ondernemers) op het gebied van onder meer arbeidsrecht, P & O en verzuimvraagstukken, reorganisaties en ontslag, overnames, ondernemings- en vennootschapsrecht en contractenrecht.

Onze corporate finance afdeling is in ontwikkeling en we krijgen te maken met toenemende vragen voor begeleiding hierbij. In het bijzonder wordt ook juridische ondersteuning verleend op het gebied van bedrijfsopvolging, aan- en verkoop van ondernemingen, werknemersparticipatie, aandeelhoudersovereenkomsten en andere samenwerkingsvraagstukken binnen BV's en personenvennootschappen.

Ook bieden wij begeleiding bij overnamevraagstukken specifiek binnen de accountancybranche.

What's in a name?! 
Auxilium komt uit het Latijn en betekent hulp bieden. Dit is ook wat wij willen doen voor onze klanten en komt samen in ons lidmaatschap

Waarom Auxilium? Omdat wij uw ontbrekende schakel kunnen zijn!

Wat doet u met klantvragen waarvoor u onvoldoende expertise in huis heeft? Niemand kan van alle markten thuis zijn, ook u niet. Het is belangrijk dat u weet waar uw eigen expertisehorizon ligt. Bij Auxilium werken specialisten die u kunnen helpen bij het beantwoorden van elke klantvraag. Of het nu een vraag is op het gebied van een bedrijfsovername, werknemersparticipatie, de COS, een fiscaal vraagstuk, ontwikkelingen over huwelijksvermogensrecht of estate planning; wij helpen de bij ons aangesloten kantoren graag verder. 

Wij kunnen uw accountants- en adviespraktijk ondersteunen met onze helpdesk en met onze multi-disciplinaire dienstverlening: de ontbrekende schakel. Weten wat dit inhoudt? Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

De MKB-accountant
Om de MKB-accountant te ondersteunen heeft Auxilium drie laagdrempelige animatiefilms laten maken, toegespitst op de MKB klantendoelgroep. In deze animaties wordt aan ondernemers duidelijk gemaakt dat de MKB-accountant een waarborg is voor kwaliteit en zich daarmee onderscheid ten opzichte van andere administratieve dienstverleners. Ook u heeft toestemming om deze animatiefilmpjes te gebruiken voor promotiedoeleinden. De filmpjes kunt u downloaden vanaf youtube en mogen op uw eigen website geplaatst worden. Hulp nodig? Neem contact op met de afdeling marketing en communicatie.

Meer weten?
Ons team staat elke werkdag voor u klaar! Meer weten? Neem contact met ons op. Direct iemand spreken? Bel dan (033) 433 72 17. Liever een vraag per mail stellen? Mail uw vraag dan naar info@auxiliumadviesgroep.nl.

Auxilium Adviesgroep 

1 vacature bij Auxilium Adviesgroep