Notariskantoor Timmers

Contact: Dhr. Rob Timmers

Heereweg 21
Lisse
2161 AC
Netherlands

Tel: 0252 414 008

Over Notariskantoor Timmers

Creatief, professioneel en in duidelijke taal

Missie

Onze missie is onze cliënten zo goed mogelijk te adviseren en te ondersteunen bij belangrijke beslissingen in hun leven. Wij kijken niet alleen naar het nu, maar houden ook rekening met de (fiscale) gevolgen in de toekomst en mogelijke veranderingen van de situatie.

Visie

Je gaat naar de notaris wanneer je voor een belangrijke keuze in je leven staat. Dan wil je wel de beste beslissing nemen. Bij Notariskantoor Timmers krijg je helder inzicht in de mogelijkheden die je hebt en de bijbehorende consequenties. Want vaak zijn er meerdere wegen die naar de gewenste oplossing leiden. Die laten wij je graag zien: creatief, professioneel en gewoon in duidelijke taal.

Groeien door vindingrijk te zijn

In februari 1998 werd Rob Timmers benoemd tot notaris in Lisse. Sinds die tijd hebben vele particulieren en ondernemers profijt gehad van de creatieve, oplossingsgerichte visie van Rob Timmers. Dankzij die tevreden cliënten is Notariskantoor Timmers uitgegroeid tot hét notariskantoor van de Duin- en Bollenstreek. Naast Rob Timmers bestaat het team op dit moment uit 2 kandidaat-notarissen, 3 notarisklerken, 8 notarieel medewerkers en 3 secretarieel medewerkers. Samen zetten zij zich met hart en ziel in voor de verdere ontwikkeling van Notariskantoor Timmers.

Kennis delen

Iedere maand schrijft Rob Timmers een column in de weekendkrant van Buyze Pers en in het Lissernieuws. In deze columns lees je over de gebeurtenissen op ons notariskantoor - en dus over zaken die jou en iedereen kunnen overkomen. Eenvoudig en begrijpelijk geschreven. 

Bezoek- en postadres

Gebouw “Heerestaete” (ingang zijkant)
Heereweg 21
2161 AC Lisse

T: 0252 - 414 008
F: 0252 - 417 880
E: info@notaristimmers.nl

Deze werver heeft op dit moment geen vacatureplaatsingen. Ontdek onze 'Baan zoeken'-functie !