Dayes B.V,

Contact: Marsinah Tempels

Innovatie 1
Duiven
Gelderland
6921 RN
Netherlands

Tel: 0651994860

E-mail: marsinah.tempels@dayes.eu

Over Dayes B.V,

EVERYDAY ESSENTIALS

Dagelijkse vertrouwen meer dan 50 miljoen Europese huishoudens op onze producten en merken. Onze essentials raken het leven op elk moment van de dag, van de badkamerroutine in de ochtend tot koken en schoonmaken. Daarom verzamelen wij onze producten en merken onder een naam die staat voor onze kracht en missie: Dayes (Everyday Essentials). Wij ontwikkelen producten die essentieel zijn voor een gelukkig leven. Onze missie is dan ook om producten te creëren die het dagelijks leven gemakkelijker, leuker en duurzamer maken. Zo maken wij een positieve impact op het leven en op onze planeet.

Onze kernwaarden onderstrepen deze missie:

INNOVATIEVE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Innovatie zit in ons bloed. Veel van onze merken hebben de wortels in innovatieve en creatieve oplossingen. Onze experts zijn dan ook voortdurend op zoek naar innovatievere producten en materialen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken.

AANTREKKELIJKE PRODUCTEN

Veel huishoudens komen dagelijks veelvuldig in contact met onze producten. Ze staan dan ook vaak binnen handbereik en in het zicht. Onze ontwerpers volgen daarom heersende trends continu op de voet, zodat onze producten passen binnen elke levens- en interieurstijl. Onze essentials mogen gezien worden.

BETAALBARE LUXE

De assortimenten van onze merken beslaan een breed scala aan dagelijkse benodigdheden, van schoonmaakproducten tot keukengerei. Onze hoogwaardige producten zijn onmisbaar in het dagelijks leven en daarom vinden wij het belangrijk dat zij toegankelijk en betaalbaar zijn voor iedereen. 

1 vacature bij Dayes B.V,

  • Bedrijfsjurist

    • Duiven (Stad), Gelderland
    • Dayes B.V,

    Je bent verantwoordelijk voor de juridische processen en projecten en gaat in brede zin adviseren over diverse vennootschapsrechtelijke vraagstukken.