Pals Letselschade

Contact: Dhr. Melle Tuik

Netherlands

Tel: 085-073550

E-mail: info@palsletselschade.nl

Over Pals Letselschade

Pals

Letselschadebureau Pals behartigt de belangen van slachtoffers met letselschade. Dat doen we al 70 jaar. In onze dagelijkse praktijk komen we slachtoffers tegen die (ernstig) letsel opliepen na een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout. Als letselschadebureau staan we je bij op juridisch, financieel en arbeidsrechtelijk gebied. Maar liefst 95 procent van onze cliënten ontvangt een schadevergoeding. Wij helpen je bij het inventariseren van de schade en met het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Pals Letselschade behartigt je belangen

Letselschadebureau Pals brengt de gevolgen van je letsel in kaart en helpt de schade te verhalen op de tegenpartij. We zorgen ervoor dat je op tijd een voorschot hebt om de eerste zware periode door te komen. Daarna gaan we voor een rechtvaardige vergoeding – met inbegrip van smartengeld – waarmee je kosten ook voor de lange termijn zijn gedekt. En hoewel het in de meeste gevallen niet nodig is, laten we als het moet een letselschadeadvocaat de vergoeding vorderen in de rechtbank.

Kwaliteit

Als je een ongeval hebt gehad komt er veel op je af. Wist je dat je behalve je materiële schade ook je letselschade vergoed kunt krijgen? Maar waar moet je op letten als je op zoek gaat naar hulp? En wie moet je eigenlijk inschakelen om je schade vergoed te krijgen?

Voor het vergoeden van je letselschade kun je terecht bij een letselschadespecialist. In de meeste gevallen wordt letselschade In Nederland geregeld zonder tussenkomst van een rechter. Je hoeft dus ook geen advocaat in te schakelen.

De letselschadespecialisten van Pals Letselschade zijn gekwalificeerde Nivre registerexperts. Ook onze junior experts volgen daar een opleiding voor. En omdat wij kwaliteit en transparantie heel belangrijk vinden, is Pals Letselschade ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL). Jaarlijks worden we gecontroleerd op het naleven van de richtlijnen van het NKL. Met dit keurmerk kunnen letselschadeslachtoffers dus nog makkelijker onze kwalitatieve dienstverlening herkennen.

Bezoekadres:

Amersfoortseweg 15E
7313 AB Apeldoorn
Tel: 085 – 07 35 550

Zekeringstraat 48
1014 BT Amsterdam
Tel: 085 – 07 35 550

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
Tel: 085 – 07 35 550

Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen
Tel: 085 – 07 35 550

Europalaan 24
6199 AB Maastricht Airport
Tel: 085 – 07 35 550

Pals Letselschade 

1 vacature bij Pals Letselschade