USG Legal

Netherlands

Over USG Legal

Over ons

USG Legal brengt vraag en aanbod in het recht bij elkaar door de verbinder te zijn tussen opdrachtgever en de legal professional. De focus ligt hierbij op kwaliteit en diversiteit. Dat maakt USG Legal de innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner. 

Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte match. USG Legal brengt uw organisatie samen met de juiste persoon, met de juiste juridische expertise en skills. Hiermee ontzorgen wij onze opdrachtgevers door juridische expertise in te zetten en om juridische processen te optimaliseren. USG Legal Professionals werkt proactief en kostenefficiënt en levert kwaliteit en continuïteit. 

USG Legal is, net als USG Finance en USG MarCom, onderdeel van USG Professionals. Een organisatie die zich kenmerkt door kwalitatief maatwerk, specialisme en duurzame relaties. Voor opdrachtgevers een innovatieve en oplossingsgerichte samenwerkingspartner met een breed palet aan dienstverlening. Voor professionals een plek waar ze zich continu kunnen ontwikkelen. Een plek zonder strak keurslijf en waar veelzijdigheid en diversiteit de toon zetten.

Niets is zo belangrijk voor jouw juridische carrière als de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Daarom vind je bij USG Legal Professionals geen strak keurslijf maar een informele werksfeer, een uitgebreid opleidingsprogramma en coaching gericht op jouw groeipad als legal professional.

USG Legal vindt het belangrijk om hun medewerkers en trainees het belang van maatschappelijke betrokkenheid mee te geven. Dit doen zij door middel van het participeren in vrijwilligersactiviteiten via NL Cares. Deze stichting verbindt vrijwilligers aan mensen die ergens hulp bij kunnen gebruiken. Zoals mensen die vanwege een migratieachtergrond en taalbarrière een achterstand ondervinden op de arbeidsmarkt. Door samen aan de slag te gaan met het opstellen van een cv, het schrijven van een motivatiebrief en het voeren van een sollicitatiegesprek wordt de afstand tot de arbeidsmarkt verkleint.

Contact

info@usglegal.nl
+31 (0)36 529 92 55 

P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

32 vacatures bij USG Legal