De Vereende

Netherlands

Over De Vereende

Werken bij de Vereende

Afwisselend en niet-alledaags: geen enkel risico is hetzelfde waardoor acceptatie en schadebehandeling bijna altijd maatwerk zijn. Binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van de Vereende (Waarborgfonds, Nederlands Bureau, Pools, BAVAM) zijn er uitdagende vacatures in een uniek onderdeel van de verzekeringswereld.

Vertrouwen in zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid staan bij de Vereende hoog in het vaandel. Medewerkers krijgen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

De Vereende is actief in de schadeverzekeringsmarkt en is er voor allerlei zaken die gewone verzekeraars niet oppakken. We verzekeren bijzondere risico’s (AVP voor ex-gedetineerden of autoverzekering voor mensen met een hoog schadeverloop) en de beroepsaansprakelijkheid van financieel adviseurs en makelaars.  Ook voert de Vereende werkzaamheden uit voor het Waarborgfonds Motorverkeer, het Nederlands Bureau der Motorrijtuigverzekeraars, de Atoompool en de NHT (terrorismepool). Met een maatschappelijk belangrijke vangnetrol zijn we een onmisbare schakel in verzekeringsland.

Sinds het najaar van 2022 is de Vereende tweemaal op rij, volgens de mening van haar medewerkers over de organisatie, een Great Place to Work. Maar liefst 91% heeft zijn of haar mening gegeven. De Vereende is hiermee getoetst op de Great Place to Work-criteria: De mate van vertrouwen, trots en plezier. Het resultaat is goed, want de organisatie is met een score van 79 procent officieel een Great Place to Work. De medewerkers geven de hoogste score aan rechtvaardigheid: iedereen wordt eerlijk en gelijk behandeld, ongeacht persoonskenmerken. Daarnaast ervaren medewerkers de Vereende als fysiek veilige werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Alles bij elkaar vindt 81 procent van de medewerkers de Vereende een Great Place to Work.

  • Kantoor in Den Haag
  • 52% / 48%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • 184 medewerkers

Contact

Telefoonnummer: +31 (0)70 3408 100
E-mailadres verzekeren@vereende.nl
Social @deVereende

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Zaterdag en zondag gesloten


Bezoekadres de Vereende

Bordewijklaan 2

2591 XR Den Haag
 

Postadres de Vereende

Postbus 91502

2509 EC  Den Haag

Vereende 

Transcript:

Vereende 

1 vacature bij De Vereende