Arbeidsadvocaat.nl

Netherlands

Over Arbeidsadvocaat.nl

HET KANTOOR

Arbeidsadvocaat.nl is een landelijk opererend innovatief advocatenkantoor op het gebied van arbeidsrecht. Het nichekantoor is in mei 2023 opgericht. Arbeidsadvocaat.nl onderscheidt zich van traditionele advocatenkantoren door haar vernieuwende en toegankelijke benadering van arbeidsrechtelijke dienstverlening. Het kantoor combineert specialistische kennis met moderne technologieën met het doel om juridische diensten efficiënter, transparanter en toegankelijker te maken voor haar klanten. Arbeidsadvocaat.nl kiest voor een persoonlijke en pragmatische aanpak, waarbij het succes van haar klanten altijd centraal staat.

HET MISSION STATEMENT

“Technologie wordt steeds slimmer. De wereld verandert razendsnel. Het eerste antwoord op jouw vraag is vaak binnen een paar muisklikken te vinden, maar is dit antwoord ook de oplossing? Digitalisering en AI omarmen en niet stilstaan. Juridische dienstverlening van de toekomst, maar dan nu.”

Arbeidsadvocaat.nl is opgericht om de kloof tussen de traditionele advocatuur en het moderne tijdperk te overbruggen. De drempel om een advocaat in te schakelen te verlagen. Arbeidsadvocaat.nl voorziet werkgevers en werknemers op een innovatieve en vernieuwende wijze van specialistisch advies en bijstand. Het is de missie van Arbeidsadvocaat.nl om de manier waarop arbeidsrechtadvocaten werken te transformeren door gebruik te maken van alle mogelijkheden die digitalisering biedt. Arbeidsadvocaat.nl maakt juridische diensten efficiënter en transparanter door middel van innovatieve oplossingen en heldere tarieven. Arbeidsadvocaat.nl wil kennis over het arbeidsrecht zo toegankelijk en begrijpelijk mogelijk maken via social media en haar platform Arbeidsrecht.ai. Toegevoegde waarde creëren en eerlijke en pragmatische bijstand. Daar staat Arbeidsadvocaat.nl voor.

TEAM

Stijn Blom

s

 

Sanne Salem

s

KANTOOR EINDHOVEN

Torenallee 20
5617 BC 
Eindhoven

T085 – 060 6499
E: info@arbeidsadvocaat.nl

 

 

1 vacature bij Arbeidsadvocaat.nl