Labour & Law Advocaten

Contact: Mr Kika Kaldenbach

Say building B
John M. Keynesplein 25
Amsterdam
Amsterdam
1066 EP
Netherlands

Tel: +31 (0)20 261 9546

E-mail: info@labourandlaw.nl

Over Labour & Law Advocaten

Wij zijn advocaten gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. We willen zaken verhelderen, niet vertroebelen. We zijn zakelijk, maar niet formeel. We zijn to-the-point, recht door zee, volledig gericht op uw zaak, met scherp oog voor detail.

Onze ambitie is groot. En we zoeken mensen die willen groeien. Net als wij.

l
Matcht jouw ambitie met die van ons?

Labour & Law is een groeiend en ambitieus advocatenkantoor. Onze ambitie vertaalt zich in de manier waarop we met onze cliënten en hun zaken om gaan: we luisteren goed naar wat een cliënt wil, we gebruiken heldere taal, we denken altijd in oplossingen, we gaan door waar anderen stoppen, en we willen altijd alleen het beste resultaat. Sta jij er net zo in? Dan pas je helemaal in ons team.

n

Werken op het scherpst van de snede, maar wel binnen een veilige en open cultuur.

Onze advocaten, paralegals en (ondersteunende) medewerkers brengen allemaal hun eigen ervaring, expertise en persoonlijkheid met zich mee. Dat geeft ons kantoor karakter en kleur. Wat we met elkaar gemeen hebben: We werken graag op het scherpst van de snede en we houden van winnen. Maar dat doen we wel in een veilige en open cultuur. Werk je graag in zo’n omgeving? Laten we kennismaken.

j

Bezoekadres
Say building B
John M. Keynesplein 25
1066 EP Amsterdam

Telefoon: +31 (0)20 261 9546
Email: kaldenbach@labourandlaw.nl

LinkedIn

 

2 vacatures bij Labour & Law Advocaten